aankopen

Roos Makelaars

aankopen

Met zekerheid kunnen zeggen dat u úw droomwoning heeft aangekocht, dat is waar de aankoopmakelaars van Roos Makelaars voor gaan. We bieden op maat gemaakte aankoopbegeleiding en eerlijk advies bij iedere stap in het traject. 

aankopen
aankopen

Onze werkwijze

Een plan dat bij u past

1

Het zoekproces

Start uw zoektocht naar een nieuwe woning met onze vrijblijvende zoekopdracht. U wordt automatisch op de hoogte gehouden van nieuw aanbod dat past bij uw zoekprofiel. Indien gewenst bespreken we van tevoren uw wensen en een bijpassend woonprofiel.

2

Bezichtigingen

Nadat u een geschikte woning heeft geselecteerd, gaan wij met u mee naar de bezichtiging van de potentiële woning en bekijken deze met een kritisch oog. We wijzen u op details waar u wellicht overheen kijkt en adviseren over mogelijke toekomstige kostenposten.

3

Onderzoek

We verdiepen ons verder in de materie en voeren professioneel onderzoek uit en adviseren tot eventueel verdiepend onderzoek naar de bouwkundige staat en omgevingsfactoren, zoals erfdienstbaarheden en bestemmingsplannen zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

4

Onderhandelingen

We starten en voeren namens u de onderhandelingen met de verkopende partij. We houden uw doel van een goede aankoop voor ogen en communiceren iedere stap naar u terug. U bent altijd op de hoogte van de voortgang.

5

Koopovereenkomst 

Bij prijsovereenkomst controleren wij de aangeleverde koopovereenkomst voordat we deze met u bespreken en ondertekenen. De overeenkomst wordt opgemaakt door de verkopende partij en moet alle gemaakte afspraken bevatten. 

6

Overdracht

De overdracht zal plaatsvinden bij de notaris op een vooraf afgesproken datum en tijdstip. Na de laatste inspectie gaan wij met u mee naar de notaris. U ontvangt de sleutels van uw nieuwe woning, gefeliciteerd!

aankopen 2 900x700

Start de zoektocht

Heeft u uw droomwoning in Noordoost-Friesland of de Waddeneilanden nog niet gevonden? Creëer via onze website vrijblijvend en kosteloos een zoekprofiel. U wordt per e-mail automatisch op de hoogte gehouden van ons en collegiaal woningaanbod dat past bij uw zoekopdracht. Bent u op zoek naar een bedrijfsmatig object of een nieuwe recreatiewoning in deze omgeving? Neem dan direct telefonisch contact met ons op of laat uw gegevens achter via onderstaand formulier. Onze makelaars staan u graag te woord. Het belangrijkste in de uitoefening van ons beroep is dat u als klant centraal staat in onze dienstverlening. Eerst de mensen, dan de huizen.

Direct inschrijven

Roos Makelaars

Onze diensten op een rij

Prettig kennismaken

Graag informeren wij u over de mogelijkheden

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Persoonsgegevens (verplicht)

Objectgegevens (optioneel)

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms