zoekopdracht

Roos Makelaars

zoekopdracht

Start hier de zoektocht naar uw droomwoning in Noordoost-Friesland of op de Waddeneilanden. Via onderstaand formulier geeft u uw wensen, voorkeuren en eisen voor de nieuwe woning aan en creëert u vrijblijvend en kosteloos een zoekprofiel. U wordt per e-mail automatisch op de hoogte gehouden van ons en collegiaal woningaanbod dat past bij uw zoekopdracht. Bent u op zoek naar een bedrijfsmatig object of een nieuwe recreatiewoning in deze omgeving? Neem dan direct telefonisch contact met ons op of vraag meer informatie op via het contactformulier. Onze makelaars staan u graag te woord. Het belangrijkste in de uitoefening van ons beroep is dat u als klant centraal staat in onze dienstverlening. Eerst de mensen, dan de huizen.

1 Woonwensen
2 Plaatsen en Zoekgebieden
3 Contactgegevens
4 Voorkeuren

Wij hebben uw zoekopdracht in goede orde ontvangen.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Woonwensen

Plaatsen

Contactgegevens

Voorkeuren

Wilt u ook het aanbod van andere makelaars ontvangen (indien u nee kiest ontvangt u enkel ons aanbod)?

Wilt u direct een mail ontvangen wanneer er een woning aan uw zoekwensen voldoet (indien u nee kiest dan ontvangt u 1 x per dag op een vast moment een mail van ons)?

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Roos Makelaars

Onze diensten op een rij