taxeren

Roos Makelaars

taxeren

Een taxatie is meer dan een simpele optelsom of een geschatte waarde van uw vastgoed. Onze gecertificeerde taxateurs komen graag bij u langs voor een gefundeerd en gevalideerd waarderapport van uw woning, bedrijfspand of recreatiewoning.

taxeren
taxeren
taxeren 2 900x700

DIVERSE TAXATIERAPPORTEN

Ons team van ervaren en gecertificeerde taxateurs is u graag van dienst met een taxatierapport voor ieder mogelijk doeleinde. Taxaties worden door ons uitgevoerd in opdracht van particulieren, pensioenfondsen, notarissen, advocaten, boekhoud- en accountantskantoren, woningcorporaties, gemeenten, curatoren en banken. Bij de verkoop of aankoop van uw woning, maar ook om fiscale redenen kan dit rapport moeten worden opgesteld. Voor het taxeren en het opmaken van een standaard of NWWI taxatierapport van een woning berekenen wij een vast bedrag. Ook voor taxaties van bedrijfsonroerendgoed (EVS-taxatierapport of een Rabobank Taxatie) kunt u bij ons terecht. De kosten voor het taxeren en het opmaken van een EVS-taxatierapport voor bedrijfsonroerendgoed zijn afhankelijk van het object en worden in onderling overleg met opdrachtgever afgestemd.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en kosten van een taxatie, neemt u dan direct contact met ons op. Het belangrijkste in de uitoefening van ons beroep is dat u als klant centraal staat in onze dienstverlening. Eerst de mensen, dan de huizen.

Roos Makelaars

Onze diensten op een rij

Contact opnemen

Vraag direct een taxatierapport aan voor uw woning of pand

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Persoonsgegevens (verplicht)

Objectgegevens (optioneel)

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms