verkopen

Roos Makelaars

verkopen

De verkoop van een woning is meer dan alleen een bord in de tuin. De verkoopmakelaars van Roos Makelaars adviseren en begeleiden u bij het volledige verkooptraject van kennismaking tot sleuteloverdracht. 

Kennismaken

verkopen
verkopen

Onze werkwijze

Een verkoopstrategie die bij u past 

1

Kennismaking

In een vrijblijvende eerste afspraak maken we graag kennis met u en uw woning. Eén van onze makelaars komt naar u toe en bespreekt met u uw wensen, de advieswaarde en mogelijke opbrengst bij verkoop. Verder zoomen we in op een passende, volledig op uw wensen afgestemde, aanpak voor de verkoop van uw woning.

2

Inverkoopname

Voor de aanmelding van de woning verzorgen wij professionele en uitnodigende foto’s van alle vertrekken van de woning, een video, 360° foto's en plattegronden voor iedere woonlaag en een brochure waarin alle informatie verzameld wordt. 

3

Presentatie

We publiceren de woning op het woningplatform Funda en op onze eigen website en social media. Verder brengen we ons netwerk van woningzoekers op de hoogte, plaatsen we in overleg een te koop-bord in uw tuin en verschijnt uw woning bij het ‘Nieuw NVM-aanbod’ in de Wonen&Co bijlage van de zaterdageditie van de Leeuwarder Courant.

4

Bezichtigingen

Bezichtigingen plannen wij op de momenten dat u dit uitkomt. We begeleiden iedere bezoeker en beantwoorden waar nodig vragen. Van iedere bezichtiging ontvangt u een terugkoppeling.

5

Onderhandelingen

Alle biedingen die we ontvangen, bespreken we met u als verkoper. We adviseren over een eventueel tegenbod, over de bijbehorende voorwaarden en welke onderhandelingsstrategie zal leiden tot een gunstige overeenkomst.

6

Koopovereenkomst

Bij prijsovereenkomst verzamelen wij de gegevens van beide partijen en verwerken we de gemaakte afspraken in een koopovereenkomst. Deze overeenkomst wordt in concept met u gedeeld waarna wij eventuele vragen zullen beantwoorden. Graag nodigen wij u en de koper in aparte afspraken bij ons op kantoor uit om de koopovereenkomst te ondertekenen.

7

Overdracht

De eigendomsoverdracht zal plaatsvinden bij de notaris op een vooraf afgesproken datum en tijdstip. Na de laatste inspectie gaan wij met u mee naar de notaris. Uw woning is officieel verkocht, gefeliciteerd!

8

En nu? 

Ook na de verkoop van uw woning blijft het team van Roos Makelaars bereikbaar voor vragen.

verkopen 2 900x700

Van alle markten thuis

Naast het verkopen van woningen zijn onze specialisten u ook graag van dienst met de verkoop van bedrijfsmatig vastgoed en recreatiewoningen. Onze makelaars zijn thuis in alle soorten vastgoed in de prachtige omgeving van Noordoost-Friesland en de Waddeneilanden. Van bestaande bouw tot nieuwbouw en bouwkavels. Klanten en opdrachtgevers prijzen ons kantoor om onze toegankelijkheid en persoonlijke aanpak voor ieder vraagstuk. Onze makelaars en binnendienst medewerkers staan voor u klaar met advies, antwoorden op uw vragen en een passende strategie om uw wensen werkelijkheid te maken. Het belangrijkste in de uitoefening van ons beroep is dat u als klant centraal staat in onze dienstverlening. Eerst de mensen, dan de huizen. 

Roos Makelaars

Onze diensten op een rij

Prettig kennismaken

Graag informeren wij u over de mogelijkheden

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Persoonsgegevens (verplicht)

Objectgegevens (optioneel)

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms