about-us

Roos Makelaars

Eerst de mensen,
dan de huizen

Kies voor professioneel advies, integriteit en betrouwbaarheid bij Roos Makelaars. Wij helpen u graag met de verkoop, aankoop, verhuur, taxatie of het opstellen van een koopovereenkomst. Dit doen wij voor woningen, bedrijfsonroerend goed en recreatiewoningen in Noordoost-Friesland en op de Waddeneilanden.

Contact opnemen

about-us

Prettig kennismaken

Ons team

card Remco van Dijk

MAKELAAR & TAXATEUR

Remco van Dijk

Na 9 jaar in dienst geweest te zijn, heb ik de zaak in 2002 overgenomen. Inmiddels ben ik al 30 jaar als makelaar werkzaam in een prachtige omgeving. Met het Waddengebied en de eilanden Ameland en Schiermonnikoog als hoogtepunt. We noemen ons dan ook niet voor niks de Makelaars van de Wadden. "Nooit het idee gehad om makelaar te worden, maar uiteindelijk word je waar je goed in bent."
card Gelske van der Veen

MAKELAAR

Gelske van der Veen

Mijn naam is Gelske en werk als makelaar bij Roos Makelaars. Ik woon samen met mijn vriend in Burgum, ben opgegroeid in Bûtefjild in Feanwâlden en heb een tijdje in Aalsum gewoond. Mijn favoriete plek in Noordoost-Friesland is het Nationaal Park Lauwersmeer, waar je tijdens je wandeling zelfs Konikpaarden tegen het lijf kunt lopen. Mijn favoriete Waddeneiland is Terschelling, waar ik elk jaar in de zomer kom en soms ook in de winter. Ik heb een aantal jaren in een hotel gewerkt. Daarna heb ik bij de Rabobank gewerkt in verschillende functies, van baliemedewerker tot hypotheekadviseur. Sinds 2019 werk ik met veel plezier bij Roos Makelaars, waar we woningen, recreatiewoningen en bedrijfspanden in ons aanbod hebben. We hebben een leuk team en elke dag is anders.
card Avina van der Wal

MAKELAAR

Avina van der Wal

Mijn naam is Avina, maar officieel heet ik Aafke, naar mijn beppe. Ik ben sinds eind 2006 werkzaam bij Roos Makelaars als assistent makelaar en sinds eind 2012 als Kandidaat-Makelaar. Samen met mijn man en twee dochters woon ik in Driezum. Mijn hobby's zijn gezellig koffie drinken, eten, borrelen, muziek, quizzen en sport kijken. Ik hou van het weidse karakter van Noordoost-Friesland en de dorpse sfeer in het algemeen. Na de Havo heb ik de HBO opleiding Management, Economie en Recht gevolgd. Mijn afstudeeropdracht vervulde ik bij Roos Makelaars. Remco belde me later om te vragen of ik het team wilde komen versterken en ik doe dat tot op de dag van vandaag met veel plezier!
card Elly Schat-wolters

COMMERCIEEL MEDEWERKER

Elly Schat-wolters

Ik ben Elly en werk sinds augustus 2022 als binnendienst medewerker bij Makelaardij Roos. Ik hou van wandelen en fietsen en mijn favoriete gebieden in Fryslân zijn Gaasterland en Lauwersoog. Ik hou van de zee en breng daar dan ook veel tijd door tijdens onze vakanties. We proberen zoveel mogelijk van de cultuur op te snuiven tijdens ons bezoek. Wat maakt mijn werk zo leuk? De persoonlijke contacten met onze klanten, de diversiteit aan werkzaamheden en het leuke team waar ik deel van uitmaak. Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk!
card Nienke Marije Schaaf-kwast

COMMERCIEEL MEDEWERKER

Nienke Marije Schaaf-kwast

Mijn naam is Nienke Marije. Binnen Roos Makelaars ben ik actief als binnendienst medewerker. Ik ben opgegroeid in Dokkum, heb in een aantal steden in Friesland gewoond en nu woonachtig in Damwoude. Ik hou van tijd doorbrengen met familie en vriendinnen, onder het genot van lekker eten en op een mooie locatie zoals het bos of strand. Mijn favoriete plek in Noordoost-Friesland is Dokkum met zijn leuke winkels, pandjes en restaurants. Mijn favoriete eiland is Ameland en ik hou van Harlingen met de gezelligheid in de zomer en zijn mooie haven. Ik heb Tourism & Management gestudeerd en heb gewerkt in de hypotheek en notariële sector voordat ik bij Roos Makelaars begon. De cirkel is nu rond!
card Alisa van Dijk

ASSISTENT MAKELAAR

Alisa van Dijk

Hallo! Mijn naam is Alisa van Dijk en ik ben sinds januari 2024 met veel enthousiasme werkzaam bij Roos Makelaars. Met mijn achtergrond in de taxatiewereld heb ik veel kennis en vaardigheden opgedaan. Momenteel bevind ik me in het laatste jaar van mijn studie vastgoedkunde, met als doel door te groeien naar register makelaar/taxateur. Oorspronkelijk kom ik uit het prachtige Dokkum, maar nu heb ik mijn thuis gevonden in Feanwalden, waar ik samenwoon met mijn vriend. Toch blijft Dokkum mijn favoriete plek, vooral de gezellige binnenstad.

about-us 2 800x700

Een persoonlijke aanpak

Bij ons kunt u terecht met al uw vastgoedvragen en kunt u rekenen op een passende oplossing. Onze collega’s stellen voor u een professioneel, maar persoonlijk plan op. U kunt bij ons terecht voor de verkoop en aankoop van huizen, bedrijfsonroerend goed, recreatiewoningen en voor nieuwbouw en bouwkavels. Het vertrouwde team van Roos Makelaars heeft jarenlange ervaring op de vastgoedmarkt van Noordoost-Friesland en op twee van de Waddeneilanden. Als lid van de NVM, gecertificeerd door VastgoedCert en verbonden met NWWI, kunt u op ons rekenen voor professioneel advies van experts in hun vak. We behandelen elke klant en woning met persoonlijke aandacht en staan altijd voor u klaar in ons kantoor in het bruisende centrum van Dokkum. In onze twee monumentale, aan elkaar grenzende panden, bent u van harte welkom.

Roos Makelaars

Onze diensten op een rij

Prettig kennismaken

Contact opnemen

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Persoonsgegevens (verplicht)

Objectgegevens (optioneel)

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms