opstellen-koopcontract

Roos Makelaars

OPSTELLEN KOOPOVEREENKOMST

Zelf een koper voor uw huis gevonden? Zo snel kan het gaan! Juist op dit punt in het traject is het belangrijk om de zaken goed te regelen. Wij helpen u graag bij een soepele en correcte afhandeling van de verkoop van uw woning.

opstellen-koopcontract
opstellen-koopcontract

Een koopovereenkomst opstellen

Een traject dat bij u past 

1

Aanleveren gegevens

Als verkoper heeft u een informatieplicht bij het verkopen van een woning. Met een vragenlijst zorgen wij ervoor dat alle informatie aanwezig is in de koopovereenkomst. Dit betreft in ieder geval het adres van de woning, koopsom, datum van overdracht, eventuele voorbehouden en natuurlijk de NAW-gegevens van beide partijen. 

2

opstellen koopovereenkomst

We stellen de koopovereenkomst op, maar kijken vooraf met u ook naar eventuele uit te sluiten risico’s. Ook kunnen wij eventueel assisteren bij het aanvragen van een energielabel.

3

Ondertekenen KOOPOVEREENKOMST

We leveren de koopovereenkomst bij u aan voor ondertekening door beide partijen. Na het ontvangen van beide handtekeningen kunnen de stukken worden doorgestuurd naar de notaris.

4

Aanleveren bij de notaris

De leveringsakte wordt gemaakt door de notaris, nadat wij samen met u de koopovereenkomst hebben vastgesteld, ondertekend en naar de betreffende notaris hebben opgestuurd.

5

De overdracht BIJ DE NOTARIS

Bij de notaris vindt de officiële verkoop van de woning plaats. De kopende partij ontvangt hier de sleutels van de nieuwe woning.

Roos Makelaars

Onze diensten op een rij

Prettig kennismaken

Meer weten of direct onze expertise inschakelen?

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Persoonsgegevens (verplicht)

Objectgegevens (optioneel)

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms